Ilona Luonkos öljypuhdistuskakut ja mitä mieltä kosmetologimme oli sarjasta.

Heippa!

Olen Hanna Amanda, kansainvälisen Cidesco näyttötutkinnon suorittanut kosmetologi. Kirjoitan Beauty By Hanna Amanda- blogiani ja työkseni tuotan verkkoon erilaista sisältöä pääasiassa kauneusalan yrityksille. Sain ilon tulla vieraskynäilemään Neiti Kuun blogiin tuotearvostelun merkeissä. Jipii!

Sain testiin Ilona Luonkos sarjan Rebirth – Kaakao öljypuhdistuskakun, mutta aion tässä postauksessa samalla kertoa sarjan muista tuotteista. Ilona Luonkos on käsintehtyä kotimaista ekokosmetiikkaa Naantalista. Sarjan tuotteet ovat täysin vegaanisia ja 100%: sesti luonnon raaka-aineista valmistettuja ja säilöntäaineettomia.

Mikä ihmeen Öljypuhdistuskakku?

Öljypuhdistuskakku on alan ammattilaisten suunnittelema ja kehittämä tehokas, mutta hellävarainen meikinpoistotuote. Saat sillä poistettua helposti myös vedenkestävän meikin! Kakkua voit käyttää myös hoitavana naamiona. Kakku on pakattu täysin pahvista valmistettuun kauniiseen rasiaan, jonka pystyt kierrättämään.

Öljypuhdistuskakkua hierotaan puhtaisiin ja kuiviin käsiin. Käden lämmössä kakku alkaa muuttua öljymäiseksi. Hiero käsistä öljyä kuivalle kasvojen iholle niin kauan, kunnes meikki alkaa irrota kasvoista. Tuote on helppo poistaa kasvoilta lämpimällä vedellä kostutetulla kasvosienellä tai kasvoliinalla pyyhkien.

HUOM! Öljypuhdistuskakku tulee säilyttää kuivassa huoneenlämmössä!

Rebirth Kahvikakku, kuivan ja herkän ihon hellävarainen puhdistaja

Rebirth kahvi- öljypuhdistuskakku on kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle hellävaraiseen meikinpoistoon. Tuote on kuitenkin tehokas ja poistaa myös vedenkestävän meikin öljyisen koostumuksensa ansiosta ilman hankausta. Se hoitaa ihoa samalla, kun puhdistaa sen.

Tuotteen raaka-ainelista eli inci-lista on herkullisen kuuloinen. Ensimmäisenä listalta löytyvä Kaakaovoi on kellertävän valkoista materiaalia, jota saadaan paahdetuista kaakaon siemenistä. Sen tehtävä tuotteessa on mm. hoitaa ja suojata ihoa, sekä pehmentää tuotteen koostumusta. Toisena listalta löytyy kookosöljy, jonka ihoa hoitavat ominaisuudet ovat monelle ennestään tuttuja. Nämä kaksi raaka-ainetta yhdessä auttavat tehokkaasti meikin ja lian irrottamista iholta.

Kolmantena raaka-aineena tuotteesta löytyy makeaa manteliöljyä. Se on mantelin kypsistä siemenistä saatava rasvaöljy, jonka tehtävä on tehdä ihosta pehmeä ja kimmoisa, sekä hoidettu.

Edelliset raaka-aineet poistavat tuotteesta myös hajuja ja makuja. Lisäksi tuotteesta löytyy myös kaakaon kuoresta ja siemenistä saatavaa uutetta, joka luo tuotteelle ihanan tuoksun. Tuoksumuisti on muuten yksi ihmisen pitkäkestoisimpia muisteja. Itselläni tämän tuotteen tuoksu toi mieleen lapsuuteni ja mummin mökkisaunan. Tästä tuotteesta tuli jo tästä syystä heti yksi uusi suosikkini!

Minulla itselläni on erittäin herkkä ja pintakuiva iho. Rebirth- kahvikakun käytön jälkeen iho oli uskomattoman pehmeä ja kosteutetun tuntuinen. Tuo olo säilyi kasvoilla pitkään, vaikka tuote poistettiinkin kasvoilta vedellä kostutetulla kasvosienellä. Oli myös virkistävää huomata, miten helposti irtosi yleensä vaikeasti poistettava luottoripsivärinikin.

Useamman päivän käytön jälkeen aloin huomata, miten ihoni oli selkeästi kosteutetumpi ja kimmoisampi, sekä pehmeämpi, kuin aiemmin. Tässä on ehdottomasti upea tuote talven pakkasten kuivattamalle herkälle iholle!

Tutustu tuotteeseen täällä

Healing – Moringakakku, epäpuhtaan ja rasvaisen ihon syväpuhdistaja ja rauhoittaja.

 Ilona Luonkos- sarjalta löytyy myös oma tuotteensa epäpuhtaalle sekä rasvaiselle iholle. Moringakakku hoitaa, tasapainottaa, rauhoittaa, syväpuhdistaa, uudistaa sekä kosteuttaa ihoa. Sen tehtävä on poistaa meikki ja lika kasvoilta tehokkaasti. Moringakakku sisältää mm. Kaoliinisavea, hamppuöljyä, kookosöljyä ja kaakaovoita sekä tietysti Moringaa. Tuotteen tuoksu tulee yrttisistä eteerisistä öljyistä, kuten esim. Rosmariinista.

Tuotteen käyttöä aloittaessa valmistaja huomauttaa, että alussa epäpuhtaudet voivat innostua ja aktivoitua. Iho kuitenkin tasoittuu heti, kun se löytää oman luonnollisen tasapainonsa. Tämä tuote sopii niin naisille, kuin miehillekin!

Tutustu tuotteeseen täällä

Radiant – Tyrnikakku, hajusteallergisen tuotevalinta.

Kaikille ihotyypeille kehitetty Tyrnikakku on täysin hajusteeton meikinpuhdistaja. Se hoitaa, puhdistaa, vahvistaa ihoa ja nopeuttaa ihon toipumista. Se ravitsee ihoa, sekä palauttaa sen kosteustasapainon nopeasti.

Radiant- tyrnikakku sisältää mm. Tyrniä, sheavoita, aprikoosinkiviöljyä, kookosöljyä ja kaakaovoita. Tuotteessa on oma ominaistuoksunsa, mutta ei lisättyjä tuoksuja. Näin myös hajusteyliherkät ja tuoksuallergikot voivat valmistajan mukaan hyvin käyttää tuotetta.

Tutustu tuotteeseen täällä

Ilona Luonkos Öljypuhdistuskakut ovat valmistettu käsin, joten niissä voi olla hieman erilaisia värisävyjä, riippuen kakkupalasta. Minkä palan sinä näistä itsellesi valitsisit? Tutustu valikoimaamme täällä!