Olivia Klein – Kotimaista kosmetiikkaa herkistyneille ja allergisille

Itselle sopivan kosmetiikkatuotteen löytäminen saattaa välillä olla suuren työn takana. Varsinkin, jos ihosi on herkistynyt tai jopa allergisoitunut. Tärkeintä herkän ihon hoitamisessa on sen päivittäinen ja oikeanlainen hoitaminen.

Suomen säävaihtelut altistavat herkästi kuivan, jopa atooppisen ihon ongelmille, mutta täytyy muistaa, että mikä tahansa muukin, kuin vain kuiva ihotyyppi, voi herkistyä ja allergisoitua.

Mistä sitten löytää omalle herkälle ja allergiselle iholle soveltuvan tuotesarjan?

Olivia Klein on suomalainen luontoperäinen kosmetiikkasarja. Koko tuotesarja on suunniteltu suomalaista ihoa ajatellen ja erityisen allergiaystävälliseksi. Tuotteissa ei ole lainkaan lisättyjä hajusteita tai väriaineita.

Sarjan tuotteet koostuvat pääasiassa luomuviljellyistä raaka-aineista ja tuotteet ovat pakattu kierrätettäviin ja täysin myrkyttömiin pakkauksiin. Olivia Klein sarja on ekologisesti tuotettua kosmetiikkaa allergiselle ja herkistyneelle iholle.

Neiti Kuu verkkokaupasta löydät Olivia Kleinin riittoisat ja tehokkaat tuotteet juuri sinun ihosi tarpeisiin. Yksinkertaisen kauniit pakkaukset toimivat samalla kylpyhuoneen kauniina yksityiskohtina. Niitä ei siis tarvitse piilotella kaapin perälle, vaan voit pitää ne esillä klassisen tyylikkäiden pakkaustensa ansiosta. Näin tuotteet myös päätyvät helpommin päivittäiseen käyttöön.

Sarjan periaatteisiin kuuluukin tehdä ihonhoidosta yksinkertaista ja helppoa sekä ympäristöä ja ihoasi suojelevaa. Olivia Klein sarja yhdistää ja tuo esille tuotteiden avulla kosmetiikan ja terveyden yhteyden.

Neiti Kuu verkkokaupasta löytyy Olivia Klein sarjan tuotteet hiuksille, vartalolle sekä kasvoille.

Hiukset ovat kruunumme!

Hiustenhoidossa herkkä ja kuiva päänahka ovat monelle ongelma. Jos kaipaat hiustenhoitotuotteilta erityistä hellyyttä, mutta samalla tehokasta kosteutusta, on Olivia Klein silloin sinun valintasi. Olivia Klein sarjalta löydät hiustenhoitotuotteista seuraavat tuotteet: (Pääset lukemaan tuotteista lisää klikkaamalla tuotetta)

Vartalon ihoa tulee suojata päivittäin

Herkkyys ja allergiat nousevat esiin eniten vartalon iholla. Iho on ihmisen suurin elin ja se toimii puolustusmekanismina ulkoa tuleville haitoille. Jos iho on kuiva, rikki ja huonokuntoinen, sen suojaus kärsii ja koko elimistö on silloin vaarassa. Tämän takia päivittäinen ihonhoito on yksi tärkeimmistä terveydenhuollollisista asioista.

Olivia Klein sarjan vartalotuotteista löydät itsellesi sopivat pesutuotteet, kosteusvoiteet ja -emulsiot sekä hygieniatuotteet. Pääset lukemaan lisää tuotteista klikkaamalla tuotetta.

 Kasvojen iho kaipaa oikeita tuotteita ja oikeanlaista hoitoa.

Kasvojen ihonhoidossa on tärkeätä, että valitset tuotteet sinun ihosi tarpeita ajatellen. Sarjan kaikki tuotteet ovat suunniteltu herkistyneelle ja allergisoituneelle iholle, mutta ihossa voi myös tämän lisäksi olla muita tarpeita. Olivia Klein kosmetiikkasarjan kasvotuotteista löydät tuotteet jokaiselle ihotyypille. Sarjasta löytyy kasvojen puhdistustuotteet, hoitonesteet, kuorinta ja naamio, tehoseerumit ja hoitotiivisteet, sekä nopeasti imeytyvät ja tehokkaat kasvovoiteet ja -emulsiot. Pääset lukemaan tuotteista tarkemmin klikkaamalla linkkiä kunkin tuotteen kohdalla.

Kiinnostuitko sarjasta ja haluat hankkia itsellesi tämän suomalaisen luontoperäisiin raaka-aineisiin pohjautuvan sarjan tuotteita? Klikkaa itsesi Neiti Kuu verkkokauppaan TÄSTÄ ja hanki sinäkin Olivia Kleinin laadukasta kosmetiikkaa näppärästi netistä.