Tatuointitaitelija ja verkkokauppias

Saaren Taika Teepuusaippua

Ihanaa aurinkoista päivää lukijani ruudun toisella puolella! <3

Olin 21-vuotias perustaessani oman yritykseni Dreamyink tatuointistudion, josta saat tatuointisi huolellisesti ammattitaidolla turvallisilla ensisijaisesti luonnonmukaisilla tuotteilla. Halusin tarjota tatuointeja myös täysin vegaanisesti, mutta markkinoilla ei ollut sopivaa vegaanista voidetta tatuointien jälkihoitoon. Äitini oli silloin pyörittänyt jo hetken omaa yritystään, joka valmistaa käsityönä ympäristöystävällisiä ja 100% luontoon biohajoavia luonnollisia ja vegaanisia kosmetiikka- ja ekosiivoustuotteita nimellä Saaren Taika. Päätimme yhdessä kehittää vegaanisen ja luonnollisen tatuointivoiteen tarkoin valituista ainesosista. Pitkän testaamisen ja reseptien uusimisen jälkeen saimme vihdoin valmistettua täydellisen Dreamyink tatuointivoiteen, joka rauhoittaa välittömästi arkaa ihoa, lievittää tehokkaasti kutinaa, auttaa tatuointia paranemaan nopeampaa ja säilyttää värit kirkkaampana. Miellyttävintä voiteessa on sen helppo ja kivuton levitys, sillä se sulaa iholle ja leviää pienellä hipaisulla.

Dreamyink tatuointivoiteen suosio ylitti hetkessä odotuksemme tatuointistudiossamme ja onkin tällä hetkellä myydyin ja kehutuin tatuointivoiteemme. Pääset lukemaan lisää voiteesta täällä.

Dreamyink tatuointivoide

Mielestäni yksi tuote verkkokaupassa tuntui hieman hassulta, joten päätin kokeilla ja ottaa muitakin Saaren Taika tuotteita. Raivasin kerrostaloasuntoni vaatehuoneen tyhjäksi ja siivosin sen perusteellisesti, jonka jälkeen sain hyllyille yhden jokaista Saaren Taika tuotetta. Verkkokauppani nimi oli silloin Dreamyink verkkokauppa. Alkuun verkkokaupasta tilasivat tuttuni ja tatuointistudioni asiakkaat, mutta pikkuhiljaa tilauksia alkoi tulemaan myös sellaisilta, joille tatuointiyritykseni oli tuntematon ja verkkokauppani nimi varmasti aika harhaanjohtava. Päätin muuttaa nimen ja luoda omat Facebook ja Instagram sivut. Hetken mietinnän jälkeen päätin nimeksi Neiti Kuu, sillä äitini oli kutsunut minua sillä nimellä ollessani pieni. Olenhan myös aina ollut pilvilinnojen rakentaja, joka masennuksestaan huolimatta on aina puskenut kohti unelmiaan, ehkä hieman myöhemmin kuin muut, mutta täältä on aina perässä tultu! 

Neiti Kuu on ympäristöystävällisten kauneudenhoito-, ekosiivous- ja puusepäntuotteiden erikoiskauppa. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua sähköpostitse, puhelimitse tai paikanpäällä Turun myymälässämme, jossa sinua palvelee IHANA kauneushoitolan kosmetologit, minä sekä urheiluhieroja. Mieheni Teemu on myös mukana Neiti Kuun toiminnassa mm. kantoapuna, remppareiskana, tilausten käsittelyssä ja pakettipoikana. Oikeastaan kaikessa muussa, paitsi viesteihin vastaamisessa , heh! Verkkokaupassamme on myös kaksi toimistokoiraa, bokseri Nova ja amstaffi Kapu, jotka lievittävät stressiä, valvovat työnlaatua sekä toimivat malleina somepäivityksissämme.

Neiti Kuu asiakaspalvelu

Tällä hetkellä verkkokaupassamme on kokonaisuudessaan 11 suomalaista tuotemerkkiä ja aiomme kasvattaa valikoimaa vielä entisestään. Varastoni on päässyt muuttomme mukana maalle Marttilaan ja saanut ihan oman ison huoneen pakkaus-, tietokone-, tuotekuvauspöytineen sekä tuote-  ja tarvikekyllyineen. Täällä onkin tärkeää, että käyttämämme siivous- ja kauneudenhoitotuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja biohajoavia, etteivät ne pääse jäteveden mukana tuhoamaan kaunista luontoa ja hoidettua rauhoittavaa mäntymetsää talomme ympärillä.

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Neiti Kuu verkkokauppaamme!

Neiti Kuu asiakaspalvelu

Voit tukea yritystoimintaamme myös tykkäämällä, kommentoimalla ja jakamalla somepäivityksiämme <3

Kiitos, että luit! Aurinkoista loppuviikkoa!

-Veera