Tarjoukset 1-vuotis syntymäpäivänämme Turun keskustassa!

🌷Osoitteemme on Kristiinankatu 9, 20100 Turku (IHANA kauneushoitola).


🌷Olemme avoinna ma-to klo 10-20, pe 10-18 ja la 10-14


🌱Saaren Taika Tyrnivoide 20€ (norm. 29,95€)✨

Tyrnivoide on erittäin hoitava ja vitamiinirikas kosteusvoide jokapäiväiseen käyttöön. Se on suunniteltu erityisesti vaikeiden iho-ongelmien, kuten rosacean ja aknen hoitoon. Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain ja se sisältää runsaasti A, C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja.

🌱Saaren Taika Veera Suolasaippua 10€ (norm. 14,45€)✨

Tämä suolasaippuoiden kuningatar on vegaaninen, luonnollinen ja luomu. Sen sisältämät vihreä savi, kaura ja merisuola tekevät ihmeitä ihollesi! Suolasaippuan säännöllinen käyttö vähentää ihon epäpuhtauksista johtuvia iho-ongelmia kuten finnejä, mustapäitä ja näppyjä.

Merisuola kosteuttaa ihoa ja auttaa neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavat hielle tunnusomaisen hajun.

Vihreä savi imee itseensä iholta epäpuhtauksia, se korjaa ihovaurioita, rauhoittaa ihoa, kiihdyttää ihon pintaverenkiertoa, laskee turvotusta, rentouttaa ja hoitaa selluliittia.

Kaura kuorii ihoa hellästi, se lievittää tulehduksia, rauhoittaa ihoärsytyksiä ja kutinaa. Kaura kosteuttaa, suojaa ja puhdistaa ihoa samalla kun se ehkäisee kutinaa ja auttaa tulehtunutta ihoa paranemisessa.


🌱Saaren Taika Tyrnishampoo 16€ (norm. 22,50€)✨

Tyrnishampoo on hoitava shampoo kaikille hiustyypeille.

Jojobaöljy shampoossa kosteuttaa päänahkaa ja ravitsee hiuksia. Se sisältää runsaasti B-, C- ja E-vitamiineja, sekä sinkkiä ja kuparia. Jojobaöljy edistää hiusten kasvua ja ehkäisee hiustenlähtöä.

Shampoo sisältää hoitavina ainesosina kookosöljyä, oliiviöljyä, jojobaöljyä, auringonkukkaöljyä ja tyrninlehtiuutetta (kaikki luomua).


🌱Saaren Taika Sitrus Siivoussaippua 10€ (norm. 13,50€)✨

Saaren Taika Siivoussaippuaa voidaan käyttää kodin kaikille koville pinnoille.

Siivoussaippuaa voidaan käyttää sellaisenaan, raastettuna ja liotettuna suihkepulloon tai hieromalla saippuaa kostutettuun sieneen tai rättiin.
Saaren Taika Siivoussaippua on perinteisellä Marseille saippuan reseptillä valmistettu, mutta se ei sisällä lainkaan kiisteltyä palmuöljyä. Saaren Taika Siivoussaippua on pesuteholtaan vahvempi kuin tavallinen Marseille.

Saaren Taika Sitrus Siivoussaippuan tuoksu tulee aidoista luonnon eteerisistä öljyistä, suloisen ja raikkaan tuoksun lisäksi eteerisistä öljyistä on myös kodin siivoamisessa oikeasti hyötyä!


🌱Saaren Taika Kevät Pyykkietikka 1000ml 20€ (norm. 28,50€)✨

Voimakkaasti tuoksuva, täysekologinen Saaren Taika pyykkietikka pyykihuuhteluun ja kodin muuhun puhdistamiseen.

Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena ja siivouksessa.

Saaren Taika pyykkietikat ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia.

💋Kampanjahinnat ovat voimassa 1.4.-6.4.2019 kivijalkaliikkeessämme.

👉Tervetuloa, tarjoamme sinulle ilmaiset kakkukahvit 1-vuotis synttäreidemme kunniaksi!